Veel gestelde vragen

Van welk materiaal maak je de oorbellen? 
Ik gebruik het meest duurzame en werkbare materiaal. De stekertjes, knopjes, ringetjes zijn van RVS.
Nu wordt Stainless Steel (RVS) vaak als hypo-allergeen aangeduid maar dit gaat niet helemaal op. Er zit een hele kleine hoeveelheid nikkel in verwerkt. Deze nikkel zit niet aan het oppervlak dus je zult er eigenlijk geen last van hebben. Wel is het goed om de stekertjes regelmatig schoon te maken zodat de beschermende bovenlaag in tact blijft. Krijg je toch wat irritatie? Dan is goed schoonmaken en af en toe een dagje oorbellenvrij fijn voor de oren. 

Ik zie dat vrijwel alle oorbellen goudkleurig zijn. Ik draag alleen zilver, kan dit ook? 

Yes, dit is voor bijna alle oorbellen mogelijk. Bij de oorbellen staat dit dan ook aangegeven. Geef in de bestelnotitie even aan als je zilver wilt. 

Kan ik douchen en zwemmen met de oorbellen? 
(klei) sieraden zijn niet goed bestand tegen water, dus ik raad het je niet aan. Natuurlijk kun je ze op het strand wel heel goed dragen. Misschien afstemmen op je bikini, haha.

Mijn oorbel is kapot gegaan, en nu? 
Oeps! Als je oorbel binnen 3 maanden kapot gegaan is, mag je dit altijd laten weten. Ik zal je dan een nieuw setje toesturen.  

Ik wil mijn bestelling graag ophalen. Kan dat? 
Ja dat kan, dit is in Ede. Wanneer je verdergaat in het afrekenproces kun je de verzendwijze wijzigen en deze optie kiezen.

Ik wil graag oorbellen op maat, kan dat? 
Leuk, dat kan! Hoe leuk is het om een mooie jurk voor een bruiloft te hebben met daarbij perfect passende oorbellen?
Neem hiervoor contact met mij op via Instagram of mail en we kijken samen naar de mogelijkheden. Hiervoor reken ik wel €2 extra per paar. 

Ik organiseer een fair en zoek standhouders. Wil jij misschien op deze markt staan? 
Dat wil ik zeker, erg leuk om op die manier te werken. Stuur gerust een bericht via Instagram, e-mail of contactformulier met daarin de gegevens van de markt. (tijd, locatie etc.)

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen? 
Dit kan zolang jouw bestelling 'in behandeling' is. Stuur even een mailtje naar info@mevrouwstip.nl en laat even weten welke wijziging je hebt.